Producten

Bij La Estetista wordt gewerkt met de producten van Webecos.
Webecos is een Nederlands merk dat al bijna 50 jaar wordt gebruikt in schoonheidssalons.
Ontstaan vanuit de wens van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, die betere producten voor de schoonheidsbranche wilde, is Webecos uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn. 
Deze huidverzorgingslijn is dierproefvrij, hypoallergeen en bevat voornamelijk natuurlijke werkstoffen.
Er is een uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten voor elk huidtype.
Webecos brengt kwalitatief hoogwaardige producten voor  in de schoonheidssalon maar ook voor thuis gebruik.
Deze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij uw schoonheidsspecialist.

 


   

Azulen cleansing oil

Azulen cleansing oil is een hydrofiele olie voor een milde maar zorgvuldige reiniging van de huid, alsmede voor het verwijderen van make-up. Naast amandelolie bevat deze cleanser Vitamine E en azuleen voor een extra verzachtende werking. Op het gelaat en de hals aanbrengen en met lauw warm water emulgeren tot een melkachtige substantie ontstaat. Vooral geschikt voor de droge, gevoelige huid.
 


Vitavocol is een hydraterende emulsie met dieptewerking, zowel voor dag- als nachtverzorging, voor alle huidtypen, die onderhoud in cosmetische zin behoeven. Als hoogwerkzame oliën zijn in Vitavocol verwerkt tarwekiem- en avocado-olie, waarvan de werkstoffencomplexen rijk zijn aan de in vet oplosbare vitaminen, componenten van het vitamine B-complex, fytohormonen en lecithine. 


Bijzondere toepassing:
Bij nierdialysepatiënten blijkt Vitavocol vaak zeer succesvol bij de bestrijding van ernstige jeuk die bij dergelijke patiënten
kan optreden.
 

Vitavocol

Hydraderm

Een nieuwe trend op cosmetisch gebied is de toepassing van ceramiden. Dit zijn zeer specifieke huidlipiden die in onze opperhuid voorkomen. Een tekort hieraan veroorzaakt uitdroging en verslapping van de huid.

Hydraderm bevat deze ceramiden en is een gel welke echt het verschil maakt. Hydraderm is huidherstellend en vochtvasthoudend, geschikt voor een droge en/of een ruwe huid. Optimaal effect bereikt men bij een twee maal daagse toepassing, wat leidt tot een veerkrachtige, intacte en gladde huid. Hydraderm wordt onder de dag- en nachtverzorging toegepast.